Дойде есента с цялата си пъстрота и красота.
Дойде с нея и хладният вятър в душата ми,
в мислите, в мечтите...
Чувствам се на парчета отвътре,
приличам на пъзел, който някой трябва да подреди.
Разголвам се, като есенна гора, за да видя истинското си Аз.
Кажи ми, че всичко ще бъде наред и аз ще ти кажа, че те обичам -
с неподправена усмивка, истински...
... сега е сезонът на равносметката.
© Красимир Георгиев Все права защищены
Поздрав от мен и хубав ден