4 янв. 2015 г., 22:26  

Шаманика 

  Поэзия » Любовная
500 0 1

Шаманика

RemaTe


Искам и аз 

като тебе да мога
във себе си - птица -
да разперя крила,
за миг да достигна
в небето безкрая
и от бог да открадна -
от бог вечността.

Искам и аз
като тебе да мога,
с магична усмивка
да омайвам нощта,
с ръце да разплитам
мистичните ритми
и бос да танцувам
върху жар от сърца.

Научи ме да мога
да бъда, да виждам
отвъд сетивата
живот след смъртта.
Вземи ми душата
в очите ти скрита
любов да възкръсне
след нас в пепелта.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??