7 нояб. 2017 г., 18:28

Шантава история 

  Поэзия » Юмористическая
713 0 5

Котката ме драска, 

Кучето ме лае, 

Кокошки ме кълват, 

Нощем вълци вият,

И прасето се усмихва,

Къщата се клати, 

Магарето ме рита.

(не искам да съм Сузана така)

 

 

© Хриси Миланова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??