Щастие, Щастие мъничко,
Щастие сладичко,
Днес ти си до мен така незабележимо си.
Някак разбирам - тук си само за мен!
Гледам тъгуващи, търсят те -
Щастие мъничко, как си невидимо,
а сякаш живееш във мен!
Моля те,
покажи си перчема,
нека те видя игриво, мъничко мое красиво...
Щастие, Нека те видя...
Нека всички те видят и онези - уж безразлични!
© Анжела Ангелова Все права защищены