May 22, 2021, 8:05 PM  

Щастие 

  Poetry » Free verse
283 0 0

Щастие, Щастие мъничко,

Щастие сладичко,

Днес ти си до мен така незабележимо си.

Някак разбирам - тук си само за мен!

Гледам тъгуващи, търсят те -

Щастие мъничко, как си невидимо,

а сякаш живееш във мен!

Моля те,

покажи си перчема,

нека те видя игриво, мъничко мое красиво...

Щастие, Нека те видя...

Нека всички те видят и онези - уж безразлични!

© Анжела Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??