22.05.2021 г., 20:05 ч.  

Щастие 

  Поезия » Свободен стих
282 0 0

Щастие, Щастие мъничко,

Щастие сладичко,

Днес ти си до мен така незабележимо си.

Някак разбирам - тук си само за мен!

Гледам тъгуващи, търсят те -

Щастие мъничко, как си невидимо,

а сякаш живееш във мен!

Моля те,

покажи си перчема,

нека те видя игриво, мъничко мое красиво...

Щастие, Нека те видя...

Нека всички те видят и онези - уж безразлични!

© Анжела Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??