13 мая 2011 г., 10:41

Шейтаница 

  Поэзия » Любовная
660 1 9

Шейтаница

Погледът гали празния лист.
Пълзи химикалът и раждат се стихове.
Даже това е еротично и чисто.
Разкриват се тайни във вечерното тихо.

За извратените мисли заключих вратата.
Не искам и рокля бавно да пада...
Искам да гледам очите... снагата ти...
Искам да пия на косите ти водопада...

Еротично е всичко! Част от Изкуството...
Ново е. Чисто е. Толко е звездно.
Еротика има даже във чувството
да допра със перото хартиена бездна...

Дявол в очите! Очи-подстрекатели...
Самодивското лудо отвътре блести!
Само моите стихове, тези вечни предатели,
разголват душата ми, пред тебе... Нали?!

- - -
Шейтаница - Дяволица

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??