28 мая 2011 г., 10:50

Шепи в юмруци 

  Поэзия » Любовная
596 0 1
Шепи в юмруци
 Протягам шепите си празни
сред пустош и отчаяна тълпа,
забързано, и времето се дразни
от толкова човешка суета.

... Затварям очите си с надежда

да ме събудят чужди гласове,
но ежедневието бавно ме отвежда,
изкушена от разсилни бесове.

Събирам шепите в юмруци
,
в тълпата удрям въображаеми лица,
като съдбата с безмилостни плесници
наказвам лошите със добрина.

Анелия Дойчева 04,01,2011

© Анелия Дойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??