Шепне септемврийски вятър,
дъжд от спомени вали...
Странно ми е на душата -
някак сладостно боли
от нестоплени надежди
и несбъднати мечти.
Диша сляпа неизбежност,
скрита в ненаписан стих.
Мислите ми - листопадни...
Оголялата душа
търси брод към чудни тайни.
Просто есен е дошла...
© Вилдан Сефер Все права защищены