Sep 7, 2009, 9:58 PM

Шепне септемврийски вятър 

  Poetry » Other
954 0 30

 

Шепне септемврийски вятър,

дъжд от спомени вали...

Странно ми е на душата -

някак сладостно боли

от нестоплени надежди

и несбъднати мечти.

Диша сляпа неизбежност,

скрита в ненаписан стих.

Мислите ми - листопадни...

Оголялата душа

търси брод към чудни тайни.

 

Просто есен е дошла...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??