25 сент. 2008 г., 09:55

Шепот 

  Поэзия
423 0 6
          Няма те... тихо дъждът вали...

          притихва стаята, любими...

          И капки стичат се самотни,

          стъклата - студени и потни...


          Сърцето тъжи... как жадува,

          раздялата пак ме вълнува...

          За мен роден си, за тебе - аз

          и дъждът нашепва пак за нас.

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??