18 сент. 2009 г., 14:15

Шепот на вълна 

  Поэзия » Любовная
1229 0 6

Леко ми е като зная,

че до мен си ти!

Устните ти щом позная,

моят стих лети!

 

Той достига надалеко,

чак накрай света –

богородичен и светъл,

среща вечността!

 

А кръвта ми се прелива

в шепот на вълна

и съдбата ми се слива

с твоята съдба!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??