Леко ми е като зная,
че до мен си ти!
Устните ти щом позная,
моят стих лети!
Той достига надалеко,
чак накрай света –
богородичен и светъл,
среща вечността!
А кръвта ми се прелива
в шепот на вълна
и съдбата ми се слива
с твоята съдба!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.