5 мая 2015 г., 00:38  

Шепот в пясъчно сърце 

  Поэзия » Любовная
559 0 5

Шепот в пясъчно сърце
ReмаТе

Заспивам загледан
по твоите снимки,
сънувам те в стих
сред шум от вълни, 
а синьо-зелени
морета - събуждат ме
в поглед прекрасен
на топли очи.

 

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??