Как ни липсваш, Съединение -
днес - при това разединение!
Кубрат пътя към силата ни показа -
да печелим можем единни само,
забравете своята лична омраза,
да дадем в нужда на другия рамо,
завистта и егоизма нека забравим,
ако искаме България да оправим!
Само така нея от злото ще спасим,
по пътя тежък сплотени да вървим!
© Георги Все права защищены