6.09.2016 г., 20:10 ч.  

Шести септември 

  Поезия » Гражданска
292 0 0

Как ни липсваш, Съединение -

днес - при това разединение!

Кубрат пътя към силата ни показа -

да печелим можем единни само,

забравете своята лична омраза,

да дадем в нужда на другия рамо,

завистта и егоизма нека забравим,

ако искаме България да оправим!

Само така нея от злото ще спасим,

по пътя тежък сплотени да вървим!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??