Sep 6, 2016, 8:10 PM  

Шести септември 

  Poetry » Civilian
290 0 0

Как ни липсваш, Съединение -

днес - при това разединение!

Кубрат пътя към силата ни показа -

да печелим можем единни само,

забравете своята лична омраза,

да дадем в нужда на другия рамо,

завистта и егоизма нека забравим,

ако искаме България да оправим!

Само така нея от злото ще спасим,

по пътя тежък сплотени да вървим!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??