13 мая 2007 г., 16:03

Шесто чувство 

  Поэзия
404 0 1
Шестото ми чувство ме предупреждаваше.
Шестото ми чувство ме караше да спра.
Но аз не го послушах - нищо, че знаех
как ще приключи това.
Опитвах се да преобърна всичко.
Опитвах се да променя своята съдба.
Но аз знаех.
Зная, че има неписани правила.
Но оставих душата да вярва
и надеждата да я крепи в това.
Но всичко се разпръсна.
Мечтите се превърнаха в прах.
Не, аз вече не вярвам на никой и нищо
в този безскрупулен свят.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Финала ти е разтърсващ...
    Не се отчайвай!Продължи напред с гордо вдигната глава!
    Не се предавай!
Предложения
: ??:??