29 авг. 2016 г., 17:34  

Шипка 

  Поэзия » Гражданская
375 0 0

Вечна слава на вас, герои,

що паднахте в жесток бой

срещу нетърпими тирани!
Нека родното и днес се брани!


Нека бъдете за нас най-светъл идеал,

нека се събуди българският дух заспал!

Ето, народе, виж техния пример чуден,

и техният път е бил опасен и труден,

затова бори се, бъди смел, чист, буден!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??