22 авг. 2021 г., 12:19

Шипка 

  Поэзия » Гражданская
300 0 0

Довчерашната рая се вдигна,

устремена силно към свободата,

избавление от гнет постигна

на онази славна и свята дата!

 

Тези лъвове докрай се биха

за въздух, светлина, чест,

врага без страх победиха,

за да я има България днес!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??