Aug 22, 2021, 12:19 PM

Шипка 

  Poetry » Civilian
301 0 0

Довчерашната рая се вдигна,

устремена силно към свободата,

избавление от гнет постигна

на онази славна и свята дата!

 

Тези лъвове докрай се биха

за въздух, светлина, чест,

врага без страх победиха,

за да я има България днес!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??