Широко отворени очи,
ужас умело прикрит
зад усмивка и няма сълзи,
ум от жестокост промит!
Треперещи пръсти,
безсилни ръце!
Умът наужким мъсти,
сам си ти и твойто сърце!
Привит във ъгъла,
дълбаеш в стената!
Гориш във пъкъла,
загуби войната!
В очите - побъркан,
в душата - проклет,
животът ти - сбъркан,
сърцето - за смет...
© Зори Все права защищены