28.01.2008 г., 14:30 ч.

Широко отворени очи... 

  Поезия
573 0 2

Широко отворени очи,

ужас умело прикрит

зад усмивка и няма сълзи,

ум от жестокост промит!

 

Треперещи пръсти,

безсилни ръце!

Умът наужким мъсти,

сам си ти и твойто сърце!

 

Привит във ъгъла,

дълбаеш в стената!

Гориш във пъкъла,

загуби войната!

 

В очите - побъркан,

в душата - проклет,

животът ти - сбъркан,

сърцето - за смет...

 

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??