10 дек. 2008 г., 19:44

Шкафчето 

  Поэзия
498 0 7

 

На шкафчето..

 

Под дървото на живота

в сянката на тайните

скрито е шкафче

с многобройни бразди.

Да го отворя не смея,

че като в кутията на

Пандора

скрити са вътре 

болезнени следи:

спомени за

отминало щастие,

предателства

от хора "добри",

чувства от невъзможни

и преживени любови,

рани - пресни и стари,

тайни скандални и

забравени мечти.

И все пак пазя

ключа, защото

в това шкафче е

моят живот.

 

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??