2 окт. 2011 г., 15:14

Шоколад 

  Поэзия » Для детей
426 0 1

Шоколад

Мама мисли, че когато
ни купува шоколад,
хем ще станем нейно злато,
хем ще хапнем на обяд.

Но нима не знае мама,
че от този шоколад
батко вече зъбки няма,
а пък аз - за манджи глад?!

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??