2.10.2011 г., 15:14 ч.

Шоколад 

  Поезия » За деца
425 0 1

Шоколад

Мама мисли, че когато
ни купува шоколад,
хем ще станем нейно злато,
хем ще хапнем на обяд.

Но нима не знае мама,
че от този шоколад
батко вече зъбки няма,
а пък аз - за манджи глад?!

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??