5 июл. 2016 г., 15:39

Щастие 

  Поэзия
289 0 1

Озарено утро слънчево препуска,
капки свежест ефирно се отронват,
облачета бели пудрят синевата,
кашмирен допир на вятърен нюанс.

Мистичен шепот на скрити буболечки,
птича песен тече - като река,
пеперуден полет със цветя се слива,
в пъстра прелест погледа измит.

Любовен трепет, чисто съвършенство.
Илюзия? Действителност? Мечта?
Кристална вяра, въздух неиздишан,
слънчево докосване в душевен мир.
 
Щастие изпитано, разбрано,
е изживяно!
В полет носи чувства и душа,
дар за посветени, умение върховно,
прогледнеш ли, ти си господар!

© Misteria Vechna Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красив стих!
Предложения
: ??:??