Щастие
Щастието обича тишина.
Скрива се в човешката душа.
Ще го видиш в очите на любимата жена.
То не се показва просто ей така.
Щастието кара сърцето да тупти.
То радва очите, тялото лети.
Щастието дарява красота.
Красота изпълнена с доброта!
Ще го видиш в детските очи.
Изпълнени с радост когато не са сами.
Ще го видиш в родителските очи.
Когато видят детето си, ще грейне в техните души!
Щастието не се измерва в пари.
В здраве, обич и доверие, нали!
Ние търсим го а може да е до нас дори.
Всеки има си Съдба, но Щастието търсим сами!
© Валентин Миленов Все права защищены