4.01.2017 г., 23:35 ч.

Щастие 

  Поезия » Философска
622 1 2

                                                   Щастие 

 

Щастието обича тишина.

Скрива се в човешката душа.

Ще го видиш в очите на любимата жена.

То не се показва просто ей така.

Щастието кара сърцето да тупти.

То радва очите, тялото лети.

Щастието дарява красота.

Красота изпълнена с доброта!

Ще го видиш в детските очи.

Изпълнени с радост когато не са сами.

Ще го видиш в родителските очи.

Когато видят детето си, ще грейне в техните души!

Щастието не се измерва в пари.

В здраве, обич и доверие, нали!

Ние търсим го а може да е до нас дори.

Всеки има си Съдба, но Щастието търсим сами!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??