5 апр. 2018 г., 01:26

Щастие 

  Поэзия » Другая
333 0 1

Щастието за мен не е

да ми дават, ами аз да давам, 

не е срещу богати и бедни, 

ами да си с добрите.

 

Щастието не дели хората, 

дали богати или бедни, 

няма значение хора сме

и това е важно.

 

Например, аз съм щастлива, 

когато моите прекрасни каки,

са тук, защото те ме

правят много щастлива.

 

Те и в най-трудните моменти, 

ще ме подкрепят без значение

от това колко са заети,

и в труден момент ще ме разсмеят. 

 

Затова аз много ги обичам, 

колкото и да са далеч, 

колкото и да са заети, 

винаги намират време за мен.

 

Обичам ги !

♡♡♡♡♡♡♡♡

 

 

© Хриси Миланова Все права защищены

Много ви обичам Мария и Мартина 😘😘😘😘❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😙😙😙😚😚

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??