5 февр. 2019 г., 23:31

Щастие 

  Поэзия » Пейзажная
398 0 0

Къде е то, как пристига,

с влак ли, или със зов,

сякаш нещо не достига,

за щастие да си готов!

 

Щастието всеки заслужава,

да се усмихваш, да няма тъга,

щастието се раздава,

то е като шарена дъга!

 

Очи блестящи, топли длани,

сякаш чуваш детски глъч,

и от радост всички сме обляни,

щастието е небесен лъч!

 

Ухание на цвете, пеперуда във полето,

гроздето узряло, птици пеят,

а как тупти от щастие сърцето,

от щастие душите да се згреят!

 

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??