Щастие мое я наричам
Усмивката и е различна
В очите и чета думите "Обичам те".
Тя ме промени
Казват че всяка може
Но се лъжат не е така
Една го прави
Една единсъвена
Това е тя
Тя ме промини
Мисля трезво
Щом погледна я светът е мой
Сякаш всичко е в ръцете ми
Щастие мое я наричам
Защото е различна
Гласът и сякаш него чувам само
Дори докато спя
Щастие мое е тя
Със нея, през всичко преминавам
Тя държи ме на крака
В нейните ръце съм аз на свобода
Щастие мое я нарим
Тя единствена дари ме със това
Щастие, любов, мечти със нея ги открих
Тя отново върна ме в реалността...
© Ем Все права защищены