Jan 5, 2018, 8:32 PM

Щастие мое 

  Poetry » Love
1822 1 2

Щастие мое я наричам 
Усмивката и е различна 
В очите и чета думите "Обичам те".
Тя ме промени

Казват че всяка може 
Но се лъжат не е така

Една го прави
Една единсъвена 
Това е тя

 

Тя ме промини 
Мисля трезво 
Щом погледна я светът е мой
Сякаш всичко е в ръцете ми

 

Щастие мое я наричам
Защото е различна


Гласът и сякаш него чувам само 
Дори докато спя

 

Щастие мое е тя 
Със нея, през всичко преминавам
Тя държи ме на крака
В нейните ръце съм аз на свобода

 

Щастие мое я нарим
Тя единствена дари ме със това
Щастие, любов, мечти със нея ги открих
Тя отново върна ме в реалността...

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Доно скоро и ти я откриеш 😘
  • Всички мечтаем за тази реалност 😍😍😍
Random works
: ??:??