Щастието е бял котарак,
глух по рождение.
Със сини очи
и тромава походка.
Щастието е малко дете
доверчиво спящо на рамото ти.
Щастието е жената, която се облича
пред теб във всички цветове на дъгата.
Щастието е да разбереш, че някой
те обича, и му липсваш.
Щастието е да си роден на тая планета
и да осъзнаеш, че си малка частица
от нея.
Дишай!
Защото това те прави щастлив.
© Живко Делчев Все права защищены
Финала е хубав! Хареса ми!