1.05.2024 г., 19:43 ч.

Щастието... 

  Поезия » Философска
138 0 1

Щастието е бял котарак,

глух по рождение. 

Със сини очи 

и тромава походка. 

Щастието е малко дете 

доверчиво спящо на рамото ти.

Щастието е жената, която се облича 

пред теб във всички цветове на дъгата.

Щастието е да разбереш, че някой 

те обича, и му липсваш.

Щастието е да си роден на тая планета 

и да осъзнаеш, че си малка частица

от нея.

Дишай!

Защото това те прави щастлив. 

© Живко Делчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щастието има много измерения!
    Финала е хубав! Хареса ми!
Предложения
: ??:??