Щастливо-пролетно любимо –
лилави и зелени капки дъжд,
във всяка капка свежа нежност има
и всичко грейва друго изведнъж.
Свободно, чисто и красиво
в дъждовен стил – излят и съвършен,
дори когато си отива,
дъждът ще си остане вътре в мен.
© Милена Френкева Все права защищены