10.05.2023 г., 22:34 ч.

Щастлив пролетен дъжд 

  Поезия
174 1 4

Щастливо-пролетно любимо –

лилави и зелени капки дъжд,

във всяка капка  свежа нежност  има

и всичко грейва друго изведнъж.

 

Свободно, чисто и красиво

в дъждовен стил – излят и съвършен,

дори когато си отива,

дъждът ще си остане вътре в мен.

 

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??