15 апр. 2008 г., 07:46

Щастлива 

  Поэзия » Любовная
946 0 0
"Щастлива"
Във две очи аз виждам приказния звезден небосвод.
Това са твоите очи!
Във две ръце усещам огненото Слънце.
Това са твоите ръце!
За нечии целувки жадно ненаситна съм... и да,
това са твоите целувки,
във тях омайна и величествена страст, и нежност се усещат.

Когато липсваш ми, студено е без теб...
но радваш ме във сънищата ни прекрасни,
защото там сме ние, заедно, със ТЕб на наш'та
"Звездно-залезна полянка и Тигърският замък е до нас",
а розите тъй заслепително, неотразими и дъхави са,
че чак омайват ни с неземния си и божествен аромат.

Ликът ти пред очите ми изплува,
със поглед благ и нежен той ме завладява,
усмивка на лицето ми свенливо засиява...
Разхождаме се ний във парка тъмен,
а може пък и по алеята на кея.
И чуем ли ний влак в далечината,
се сгушвам в твоите прегръдки романтично.

Когато със преплетени ръце запеем песен с желание,
със чувство и усмивка, сърцето ми тогава се забързва,
със трепет бурен то препуска бясно...
не може никой да го укроти...
Жадува то за нежността на твоите ръце,
за завладяващия поглед на очите ти
и за сладостта на парещите ти целувки...

Във тези мигове тъй дълги, но и безобразно кратки,
тъй приказни и чудни, и магични, аз мога на света да изкрещя:
"Щастлива съм! Щастлива съм със ТЕБ!"

© Мария Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??