27 сент. 2004 г., 14:17

Щастлива любов 

  Поэзия
2147 0 2
Каква магия ми направи ти не зная
постоянно мисля си за теб и чак до болка те желая
без тебе сякаш аз не съществувам
и вечно тебе ще обичам и целувам.

Обичам те!Значението на тази дума аз преди не знаех,
когато съм била със някой винаги нехаех,
но ето,че те срещнах и всичко се промени
и нищо на този свят не може теб да замени.

Взаимно си дарихме розата на любовта
много щастие и радост ни носи тя
и със нея топлина и обич ний ще си дарим,
и двамата със теб ще можем един живот да споделим.

Не искам никога със теб да се разделям
всяка болка и радост искам с тебе да споделям
благодарна съм на съдбата,че с щастие ни дари-
Обичам те и не забравяй,че единственото щастие за мен-това си ти.

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • prekrasno e
  • Прекрасно е!Наистина щастлива любов,която пожелавам на всеки!
    Поздравления за Десислава, заслужена 6ца!
Предложения
: ??:??