17 дек. 2023 г., 19:15

Щастлива зима 

  Поэзия
241 1 2

Весели снежинки чакам,

зимата безснежна плака,

иска си снега обратно,

не веднъж, а моногократно.

 

Чакам  си снежинки, моля,

литнали безспир, на воля,

в рой снежинки доверчиви

зимата да е щастлива.

 

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??