1 апр. 2007 г., 17:05

Щастливка 

  Поэзия
1035 0 9
Жива съм, здрава, млада и смела.
Вярвам, родена под "силна звезда".
Щом любовта за девиз съм приела,
знам, ще ме води през трудна съдба.

Искам със обич сърца да обгръщам!
Изборът мой да оставя следа.
Искам с усмивка сълзи да преглъщам!
С дума добра да започвам деня!

Трябва и мога, добро да създавам!
Любов да излъчвам! Да възраждам мечта!
Трябва и мога, светлина да дарявам.
Ето, за това съм ЩАСТЛИВА жена!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??