12 июл. 2022 г., 14:30

Щастливо лято 

  Поэзия
250 3 2

Денят е слънчева целувка,

а юли – сладък като диня,

шумят вълните без преструвки

и лятото не ще премине,

 

а само вътре ще се сгуши,

в сърдечната щастлива мида,

сега отвън е и го слушам

как вика ми: При тебе ида!

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??