Като снега ще дойда –
бяла, чиста,
с изгряващи очи,
в които има красота
ведно със милион звезди,
защото ти си ме поискал...
Като гълъб
с клонка от маслина
ще прелетя небето – бяла,
над реки, планини и долини,
над нашия копнеж,
над нашето начало!
Ще бъда в бяло -
като нежна мечта,
която в утро се разплисква.
Като жена
от плът ще дойда
и аз ще бъда “Тя”,
защото... страшно много
си ме искал!
© Станислава Дайлянова Все права защищены
Спомни си за Велинград!