17.06.2010 г., 17:25 ч.

Ще бъда 

  Поезия
931 0 5

Като снега ще дойда –

бяла, чиста,

с изгряващи очи,

в които има красота

ведно със милион звезди,

защото ти си ме поискал...

Като гълъб

с клонка от маслина

ще прелетя небето – бяла,

над реки, планини и долини,

над нашия копнеж,

над нашето начало!

Ще бъда в бяло -

като нежна мечта,

която в утро се разплисква.

Като жена

от плът ще дойда

и аз ще бъда  “Тя”,

защото... страшно много

си ме искал!

© Станислава Дайлянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??