19 авг. 2009 г., 23:57

Ще бъда с теб... 

  Поэзия » Другая
910 0 13

Ще бъда с теб, ала невидим,

а ти – забравила за мен.

За навика ми да обиждам

и погледа ми уморен.

 

За оня страх, със който нощем,

заспиваше съвсем сама.

За хилядите думи лоши

преди съня – и след това.

 

Ще бъда с теб. Ще те поискам,

а ти нататък ще вървиш.

Пространството ще се изчисти,

но няма да ми устоиш.

 

И уж случайно ще ме видиш -

а  нещо ще потрепне в теб.

Повярвай ми – това ще стигне.

Върви, любов! Върви напред…

© Ивайло Цанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??