Ще бъдеш цялата във бяло,
ще греят твоите очи
и плахо ще пристъпиш към олтара
да се вречеш в любов ЗАВИНАГИ!
Дано да грее твоята усмивка
оттук нататък в всеки следващ ден.
Дано те стопля любовта ти
и нека винаги да си ù в плен.
А аз отзад безкрай ще се вълнувам,
в очите ми сълзите ще блестят,
и нека този 14 февруари
да бъде най-щастливия за теб!
Ще бъдеш цялата във бяло!
Лицето ти от обич ще искри.
Подаваш му ръката си и тръгвате...
И нека с него да дочакаш старини!
----
На 14.02 се омъжва дъщеря ми
© Анна Дюлгерова Все права защищены