Ще бъдеш ли до мен,
във тази нощ?
Тъмна,страшна и мъглива,
дали ще чуваш моя зов,
да ме пазиш от лавина.
Лоша в моя млад живот.
Ще ме пазиш ли от завист
и неволи - тези на живота,
които щипят и горчат,
много лицемерни хора има.
Дали ще бъдеш ти до мен,
във тази тъй студена,тъмна нощ?
Животът е като затвора,
жесток и беден,много лош.
Кристиян Налбантов
© Kristiyan Nalbantov Все права защищены