22 июн. 2022 г., 11:15

Ще дойде ден... 

  Поэзия » Любовная
738 0 1

Ще дойде ден, когато ще се чудиш
къде съм аз, защо не съм при теб?
И нощем често, често ще се будиш.
И с поглед ще ме търсиш ти навред.

 

Ще си ровиш в телефона със надежда,
че решил съм да ти пиша в този час.
Напразно! И все повече ще ти изглежда,
че си сам-самичка ти и няма вече "нас".

 

Ще си спомниш, че неспирно аз се грижех
всеки ден усмивката да е на твоето лице.
Че любовта към теб от никого не криех
и как обичах да те милвам със ръце.

 

Ще дойде ден, когато ще ти липсвам.
Ще чувстваш пустош в своето сърце.
Аз няма повече на теб да се усмихвам.
И май разбрала си, че този ден дойде...

© Слави Комитов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??