29 июл. 2018 г., 00:34

Ще дойде ден 

  Поэзия » Гражданская
302 1 3

                 Ще се срутят основите стари

                 на прогнилата, немощна власт.

                 Ще се гърчи, ще стене в пожари.

                 Ще издъхва с отворена паст.

 

                 А народът, търпелив и добър

                 ще възправи снага прероден.

                 Свободен, сам ще напише

                 съдбините на Новият ден.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??