29.07.2018 г., 0:34 ч.

Ще дойде ден 

  Поезия » Гражданска
301 1 3

                 Ще се срутят основите стари

                 на прогнилата, немощна власт.

                 Ще се гърчи, ще стене в пожари.

                 Ще издъхва с отворена паст.

 

                 А народът, търпелив и добър

                 ще възправи снага прероден.

                 Свободен, сам ще напише

                 съдбините на Новият ден.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??